Росіяни відкрили у тимчасово окупованому Мелітополі, що у Запорізькій області, російський супермаркет “Мєра”, де продають товари, вкрадені з українського АТБ.

Про це повідомляє РІА-Мелітополь, на яке посилається “Дзеркало тижня”.

За інформацією видання, ймовірно, це вкрадені зі складів товари в Мелітополі. Проте ціни на них набагато вищі, ніж у підконтрольній частині Запорізької області, де, наприклад, за кілограм цукру просять 27 грн. за кг проти 43 грн. у Мелітополі.

“Товар, явно, залишився від АТБ. Краще б місцеві городяни-мародири винесли. Продаються залишки так званих товарыв повсякденного попиту, і зокрема побутової хімії, які навіть стоять на тих самих полицях, помінялися лише цінники. Там же стоять і пляшки з українським пивом, імпортними елітними спиртними напоями, нерозпродані АТБ у зв’язку із забороною на торгівлю алкоголем, – розповідають покупці.

Як випливає з товарного чека, “бізнес” у Мелітополі веде ТОВ “РУСОПТ”. Адреса: Бєлгородська обл., м. Бєлгород, вул. Комсомольська, буд. 45 кв. 91. Керівник компанії – Малько Аліна Олександрівна.

Показово, що основний вид діяльності даного ТОВ – виробництво дерев’яної тари.

Відносно компанії в Росії було порушено 5 виконавчих проваджень. Можна також передбачити незавидне кримінальне майбутнє цієї компанії та її засновниці у недалекому майбутньому, після програшу Росії у війні.

Зауважимо, що крім вкраденої української продукції, окупанти продають і товари з Білорусі.

Загалом, як видно на відео, заповнювати полиці супермаркету окупантам особливо нема чим.