Сьогодні переважна більшість нерухомості незаплановано залишилася без нагляду – це дає більше шансів зловмисникам проникнути у приміщення. І мова йде не тільки про офіси, магазини, кафе, ресторани, МАФи, а й про квартири, будинки, дачі, які власники могли залишити без нагляду, перебравшись на період карантину в одне з своїх житлових приміщень, або ж залишивши столицю у зв’язку з Великодніми чи травневими святами.

Фото: Венбест

За даними Охоронної компанії “Венбест” з початку карантину кількість сигналів тривоги збільшилась майже вдвічі. А у зв’язку із зростанням рівня безробіття, в компанії не виключають збільшення кількості не тільки крадіжок, а й грабежів.

Фото: Венбест

Для того, щоб уникнути приходу непрошених гостей до ваших квартир, компанія “Венбест” рекомендує замислитись про безпеку житла, особливо якщо воно залишилось без нагляду. Фахівці “Венбесту” рекомендують скористатись послугами пультової охорони, які компанія надає протягом 28 років свого існування.

Фото: Венбест

Також в компанії зауважують, що надійність додаткових засобів захисту, таких, наприклад, як грати на вікнах або подвійні вхідні двері, – важливі фактори, які превентивно знижують ймовірність вторгнення до вашого житла.

В охоронній компанії “Венбест” переконанні, що комплекс захисних заходів завжди ефективніший, ніж кожне рішення окремо, а профілактика безпеки та здоров’я – це найкращий шлях до життя в безпеці!

Читайте також:

За киянами стежитимуть: на яку суму штрафуватимуть за порушення карантину

Під прикриттям карантину рейдери крадуть держпідприємство: Фонд просить про допомогу