В інтернеті з’явився рекламний ролик від піцерії “Таверна Ель Пасо”, знятий в стилі порнофільму. Творців цього відео одразу почали критикувати, передає сайт Хрещатик.News із посиланням на “VGORODE“.

https://www.facebook.com/elpasorivne/posts/986318898551357

 

Відео з’явилось 28 серпня в Instagram-акаунті піцерії, а також на Facebook і набрало купу переглядів. Початок ролика нагадує відомий мем з порнофільму, де світловолоса дівчина сидить на дивані, а за нею стоять п’ятеро чорношкірих чоловіків.

Дівчина каже, що ще ніколи такого не куштувала і трохи хвилюється, адже “вас так багато, я навіть не знаю, що вибрати”. Після цього хлопці відразу ж відкривають перед нею п’ять коробок з піцою і дівчина каже, що вона буде все відразу. Потім звучить закадровий голос, який читає слоган піцерії.

А в кінці показують кадри, де чоловіки тримають перед героїнею по одному шматку піци. Вона їх куштує і, звернувшись до одного з хлопців. каже: “Ого, який великий”.

Ролик привернув увагу багатьох користувачів мережі. У коментарях є як слова підтримки ролику, також багато критики. Проте більша частина людей висловлюється негативно.

Нагадаємо, що поверх реклами наркотиків на набережній Дніпра намалювали золоте руно. Також реклама для Apple здобула золото премії Shots Awards 2020 (відео).

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал   – тільки актуальні новини Києва!

Популярні новини зараз

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

Ректора КНУ ім. Т.Шевченка підозрюють у розкраданні коштів — створено петицію з вимогою звільнити та притягнути до відповідальності

МКІП ініціював виключення пам’ятників Пушкіну та Щорсу з реєстру пам’яток, щоб розпочати демонтаж

“Пробіг під каштанами” у Києві: бігли і немовлята, і старенькі

Показати ще