Батьки учнів 5-Б класу у школі №96, що розташована у Святошинському районі Києва, обурені станом класу, де навчаються їхні діти. Підлога у приміщенні у жахливому стані.

Про це повідомляє “24 канал”.

У лінолеумі дірки – одна дитина вже травмувалася, спіткнувшись про краї покриття, що стирчать. Про це розповіла мама одного з п’ятикласників Нонна Ягушевська.

Конфлікт спалахнув у школі №96 у Святошинському районі Києва. Батьків не пускають до закладу через коронавірус, проте одній мамі вдалося зайти до будівлі та зробити фото класу, де займаються їхні діти.

Знімок шокував батьків п’ятикласників – підлога у приміщенні у жахливому стані.

“У лінолеумі на підлозі зяють дірки, а його краї стирчать. Одна дитина вже травмувалася, зачепившись за них”, – каже мама Нонна Ягушевська.

Делегація батьків пішла до директорки школи Лариси Жук, щоб дізнатисяя, чому діти навчаються у такому класі. Керівниця школи заявила, що у цьому проблеми не бачить.

“Вона заборонила батькам звертатися за допомогою в районо чи депутатів, погрожуючи тиснути на класного керівника у разі звернення до будь-кого”, – обурилася Нонна Ягушевська.

Директорка також зазначила, що під час зимових канікул вона поставить на підлозі заплати.