Про це заявив політичний експерт Тарас Семенюк, коментуючи хід виборів на мажоритарних виборчих округах, додавши, що загалом обстановка достатньо спокійна, але в окремих округах ситуація може вийти з під контролю.

“Уже з початку виборчої кампанії, 107 округ відмітився системними підкупами виборців через масову роздачу “мішків” із цукром. Котрі один із кандидатів роздавав виборцям через спеціально створену сітку” заявив політолог.

“Друге занепокоєння, це наявність клонів. Зокрема, лідеру виборчої гонки Сергію Рибалці, створили трьох імітованих конкурентів, однофамільців, головне завдання яких розмити рейтинг” додає Семенюк.

“Третє, явище масовий завіз спортивних молодиків, більш відомих в суспільстві як тітушки, із сусідніх районів, в тому числі – тимчасово окупованих територій” вважає експерт, додаючи на останок, що: “Згідно українського законодавства, результати виборів мають бути встановлені у будь якому випадку. Але для того, щоб забезпечити вільне волевиявлення в таких гарячих виборчих точках, потрібна особлива увага ОБСЄ, ЗМІ та провоохоронних органів”.