20 грудня під час санкціонованих обушків у спортивному клубі «5 елемент» виявлено лінзи відеокамер, вмонтовані в елементи вентиляції та сигналізації, що знаходились в роздягальнях спортклубу. ДБР зареєструвало кримінальне провадження. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Пресслужба спортклубу «5 елемент» розмістила офіційну позицію щодо інформації, поширеної пресслужбою ДБР.

Так, в заяві йдеться про злочинні провокації по відношенню до клубу «5 елемент».

«Клуб вважає за необхідне заявити, що подія є злочинною провокацією і частиною системної інформаційної, юридичної та фінансової атаки на власників клубу, що проводиться групою осіб виключно з політичних мотивів.

На жаль, масштаби підтасування фактів і маніпуляції інформацією окремими ЗМІ, говорять про те, що до атаки можуть бути причетні не тільки приватні особи.

Ми завжди працювали і будемо працювати в рамках правового поля України, протягом усіх обшуків, що регулярно проводяться в останні пів року правоохоронними органами на території клубу, ми надавали їм повне сприяння, проте ми закликаємо представників силових відомств і журналістів не ставати інструментом для нечистих на руку осіб.

Головною цінністю клубу «5 елемент» завжди була незламність приватності й конфіденційності приватного життя. Протягом 14 років ми жодного разу не порушили це правило. Для нас дуже важлива довіра наших гостей і репутація одного з кращих клубів України. Тому ми будемо використовувати всі можливі правові інструменти, щоб відстояти її», – йдеться в заяві.

Нагадаємо, Обшук у орендарів Антіна Мухарського не пов’язаний зі справою Шеремета: поліція

Читайте також:

Під час обшуку у Марусі Звіробій знайшли мисливську зброю

ДБР йде шляхом Януковича: Порошенко про обшуки