За версією глобального туристичного порталу Big 7 Travel Київ увійшов у топ-50 найбільш інстаграмних місць світу, та зайняв 33-є місце у рейтингу на 2020 рік. Про це повідомляє УНН із посиланням на офіційний сайт видання.

“Ми розкриваємо найбільш Instagram-ні місця у світі на 2020 рік. Минулого року Австралія зайняла перше місце через свою природну красу та запаморочливі міста, та зберігає своє місце у 2020 році завдяки хвилі хештегів та глобальній увазі навколо недавніх пожеж. Вас здивують най-Instagram-ніші місця в світі”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до рейтингу туристичного порталу відбирались місця, де можна робити фотографії з подорожей, “якими хочеться поділитися з усіма знайомими”: красиві пляжі, історичні пам’ятники, вуличне мистецтво та ін.

“Кінцеві списки напрямків були визначені за допомогою комплексної системи підрахунку голосів, яка аналізує кількість хештегів у пунктах призначення, результати опитування аудиторії та голосування редакційної команди”, – вказано у повідомленні.

Список топ-50 найбільш інстаграмних місць світу очолює Сідней (Австралія). Столиця України посіла 33 сходинку.

“33-є місце. Київ. України. Київ – столиця України, і місто, яке має таку велич і красу – від пам’ятника Батьківщині та 18-метрової копії Ейфелевої вежі до Майдану Незалежності, який був центром політичного життя в Україні останнього десятиліття. 19 мільйонів хештегів зафіксували це в списку Instagrammable”, – йдеться у повідомленні.

Цікаво, що Київ обігнав у списку найбільш інстаграмних місць світу такі міста як Берлін, Будапешт, Копенгаген та Мілан.

Нагадаємо, Рейтинг Big 7 travel: Київ увійшов у першу п`ятірку міст світу, які варто відвідати

Читайте також:

Київ увійшов у список 100 найрозумніших міст світу

В цьому році в Києві побувало 1,5 млн іноземних туристів