Агрегатор новин smi.today був запущений декілька років тому, але вже набрав серед столичних мешканців чималу  популярність. Зручний, доступний і безпечний сервіс надає доступ до оновлень перевірених електронних ресурсів цілодобово.

Користувачі полюбили новий агрегатор не тільки через актуальність – інформація на smi.today оновлюється щохвилини – та економію часу. Це дуже зручний для користувача сервіс – він об’єднує в одному просторі ЗМІ і блоги, надає можливість зареєстрованим відвідувачам ресурсу робити закладки та підбирає новини за їх особистими інтересами.

Нещодавно послуги сайту-агрегатора були розширені – з’явилась можливість завантажувати новини через мобільний додаток, який можна знайти в AppStore і Google Play. Тепер можна бути в курсі подій в Україні, де б ви не знаходились, – достатньо поворухнути пальцем на планшеті чи смартфоні.

І гарна новина: новини нашого сайту ви знайдете на агрегаторі в розділі ЗМІ України, а також Новини Києва або Регіони України серед інших перевірених ресурсів країни.

Читайте також:

Відтепер інформація про доходи міністрів буде публікуватись на сайті Уряду

КМДА створила сайт, де кияни перевірятимуть споживання тепла у будинках