Так, вже зараз Петропавлівська площа дуже змінилась завдяки праці комунальників столиці, тут проклали доріжки для прогулянок, висадили дерева та декоративні кущі, встановили нове освітлення. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

facebook.com/sergey.ol

Ексголова Громадської бюджетної комісії Сергій Олійник на своїй сторінці у Фейсбуці оприлюднив світлини оновленого блошиного ринку та додав, що місце стихійного звалища має шанс перетворитись на один з найзеленіших куточків Києва.

facebook.com/sergey.ol

«Думаю, що після закінчення карантину Київ приємно здивує декого зі своїх мешканців. Ось так вже зараз виглядає колишня барахолка на Куренівці — це місце колись було стихійним звалищем, яке самовідновлювалось попри всі зусилля комунальників.

Як Фенікс повставало зі сміття. А зараз, здається, в нього всі є шанси перетворитися на один з найзеленіших куточків столиці. До речі, саме на цій площі планується реалізація такого собі соціального експерименту: замість традиційних парканів тут висаджено живу огорожу з кущів. Сподіваємося, що рослини не “зроблять ноги” на дачі та присадибні ділянки. От і побачимо рівень самосвідомості та відповідальності киян — побачимо в прямому сенсі слова: адже окрім освітлення, на площі встановлені ще й камери відеоспостереження.

Нагадаємо, для киян організували віртуальні прогулянки парками та скверами столиці

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Вулиці Києва прикрашають сріблястими кленами та кущами самшиту

Біля колони Магдебурзького права висадили алею катальп і запашну лаванду