26 жовтня 2019 року з 9:00 до 15:00 у Кардіологічному корпусі № 10 Олександрівської клінічної лікарні триватиме «День здоров’я». Кияни зможуть отримати консультації лікарів та в разі необхідності пройти обстеження. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«26 жовтня у рамках оздоровчо-профілактичної акції до Всесвітнього дня боротьби з інсультом кияни зможуть проконсультуватися зі спеціалістами, а в разі визначеної лікарями необхідності – пройти обстеження. Акцію проводить Департамент охорони здоров’я, консультуватимуть висококласні фахівці – неврологи, нейрохірурги, кардіологи. Про це повідомила директорка Департаменту Валентина Гінзбург.

Крім того, з нагоди Всесвітнього дня боротьби з інсультом упродовж всього наступного тижня із 28 жовтня до 2 листопада кияни зможуть пройти консультації та за показами обстеження на предмет виявлення серцево-судинних патологій у консультативно-діагностичних центрах районів столиці.

«Валентина Гінзбург проанонсувала тижневик, який Департамент охорони здоров’я проводитиме з нагоди Всесвітнього дня боротьби з інсультом із 28 жовтня до 2 листопада. Так, упродовж всього наступного тижня кияни зможуть пройти консультації та за показами обстеження на предмет виявлення серцево-судинних патологій у консультативно-діагностичних центрах районів столиці, дізнатися про ризики виникнення проблем зі здоров’ям у пунктах «Лікар у вашому домі» (які працюватимуть у тому числі у суботу, 2 листопада)», – повідомляє КМДА.

Нагадаємо, на Західній Україні зафіксовано кілька випадків захворювання на дифтерію.

Читайте також:

Швидка за 10 хвилин: в МОЗ розробили критерії медичної допомоги

Біля Київської ОДА проходить акція Ні капітуляції! Час діяти (відео)