Захід проходив з 10:00 до 17:00 на Трухановому острові. Точний маршрут забігу не розкривали до його завершення — з метою безпеки учасників.

Зазначається, що переможцями стали 3 чоловіки та 3 жінки, а найкращий час показав Євген Паращук, який пробіг 5 км за 29 хвилин.

Організатори зазначали, що учасники змогли до певної міри відчути на собі шлях підготовки спецпризначенців, адже забіг був з перешкодами. Кошти, які зібрали на заході, направлять на підтримку ГУР, а також на реабілітацію та протезування пораненого військового-розвідника.

«Пульс зашкалює! Адреналін розтікається жилами! Час відпустити всі сумніви і показати, на що ми здатні, коли об’єднані спільною метою! Нехай кожен крок на трасі забігу приносить вам впевненість та віру в себе!»

Відомо, що учасники забігу долали дистанцію пішохідними трасами столиці, де буде самостійно обрали категорію забігу та долали трасу з перешкодами різної складності.

«Це дистанція у 5 кілометрів, з 20 перешкодами, які треба пройти. Насправді подолати такі випробування може кожен, не потрібно мати особливий рівень підготовки. Все, що потрібно, — гарний настрій, бажання проявити свій характер та допомогти військовим своїм внеском» представник Spartan Race Ukraine Олексій Вовк.

Після завершення забігу мер Києва Віталій Кличко повідомив, що також відбувся аукціон зі збору коштів на закупівлю дронів для ГУР. На ньому продали боксерські рукавички з його автографом, які підпишуть ще Володимир Кличко й Олександр Усик. Їх продали за 60 тисяч гривень.

Усього сьогодні зібрали понад 3 мільйони гривень. Їх направлять на закупівлю FPV-дрони та допоможуть пораненому бійцю ГУР МО з реабілітацією.