У тимчасово окупованому Маріуполі працівники комунального підприємства “Маріупольводоканал” 11 серпня відмовилися виходити на роботу.

Як повідомила у Telegram Маріупольська міськрада, співробітники підприємств почали вимагати зарплату, яку їм не виплатили, пише “Фокус”.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram опублікував скрин повідомлення, ймовірно, від співробітника маріупольського водоканалу, де йдеться, що 11 серпня о 7:30 відбудеться повторний страйк, на який також запросили журналістів.

“У Маріуполі сьогодні бунт. Справжній. Взяли й не вийшли. Такий сюрприз окупантам, які не знають що робити. Стріляти? Арештовувати? Розводять руками. Крім того, вже завтра робітники анонсували продовження страйку”, — написав Андрющенко.

Крім того, Міськрада оприлюднила відео, зняте, ймовірно, одним із працівників підприємства. Автор сказав, що техніка на КП стоїть, бо на водоканалі страйк через невиплачені зарплати.

У Міськраді додали, що маріупольці не звикли до рабського менталітету, мають гідність та звикли до поваги до своєї праці.