Націоналісти в Києві пікетують Офіс Генерального прокурора та Службу безпеки, щоб заявити про порушення законодавства країни.

Про це повідомляє ASPI.

За їхніми даними, під прикриттям обміну валют money24 (www.money24.kiev.ua), під керівництвом Смірнова Андрія Вікторовича, здійснюються незаконні операції пов’язані із так званими криптовалютами, а саме переказ коштів, переведення їх в готівку та інші фінансові операції які заборонені діючим законодавством.

Через обмінники фінансуються незаконні збройні угрупування “ЛДНР”. Бізнесова мережа Смірнова тісно співпрацює із так званими “конвертаційними центрами”, здійснює “перестановку” грошових коштів з метою уникнення оподаткування, що в свою чергу завдає істотних збитків державі, інформує громадська організація Український стяг.

Розгалужена мережа зазначених “пунктів обігу валют” представлена у 29 містах України та налічує 48 пунктів видачі готівки. Охороняє цей обмінник агентство “Легіон”, робітники якого також є колишніми бойовиками “ЛДНР”. “Ми вимагаємо справедливості — провести перевірку діяльності обмінника та покарати усіх, хто причетний до державної зради, але з якоїсь причини досі на свободі. Покарати тих, хто підіймав зброю проти України, або фінансував подібних негідників”, йдеться у повідомленні.