Одне з найболючіших питань столиці – занедбані  прибудинкові території. Переважно, через відсутність чіткого розмежування між балансоутримувачами у більшості багатоповерхових будинків. Це питання на своїй сторінці в Фейсбуці піднімає депутат Київради Андрій Андрєєв, інформує Хрещатик.News

За словами депутата, недолуге законодавство не повинно обмежувати право киян на якісне обслуговування прибудинкових територій.

“Я вважаю, що необхідно розробити комплексну цільову програму благоустрою київських дворів, де буде передбачено за потребою: відновлення асфальтного покриття, озеленення території, облаштування лавами для відпочинку, спортивним та дитячим майданчиком тощо”, – зазначає Андрій Андрєєв.

Як приклад депутат від Солом’янського району приводить облаштування дворів при будинках по вулиці Олексіївській, 11 та вулиці Озерній, 9, біля боксерського залу “Чемпіон”. Саме тут з’явилися оновлені спортивні і дитячі майданчики, для відпочинку мешканців – зручні лави з сонячними батареями, а для автівок – зручні місця і новенький асфальт.

Але це – лише два двори з безлічі столичних прибудинкових територій, які також потребують уваги місцевої влади.

“Я глибоко переконаний, що міська влада має максимально зосередитися на місцях постійного проживання киян, а не локаціях вихідного дня”, – зазначає Андрєєв.

Нагадаємо, раніше Андрій Андрєєв наголошував: “5 років ми працювали, щоб зробити Соломʼянку найкомфортнішою”

Читайте також:

Підтоплення столиці після дощу – результат багаторічної халатності чиновників, – Андрєєв

Андрій Андрєєв розповів історію створення боксерського залу Чемпіон у Солом’янському районі

Ми побудували найбільший спортивний об’єкт Солом’янки замість розливайки – Андрій Андрєєв