Поруч з ринком Петрівка співробітники компанії «Київгаз» під час земельних робіт виявили снаряди. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу «Київгаз».

«Сьогодні, 25 червня, близько 11 години, наші співробітники виявили три мінометні міни під час будівельних робіт на головному газорегуляторному пункті (ГГРП) по вулиці Степана Бандери, 6», – йдеться в повідомленні.

Одразу після знаходження небезпечної вибухівки, комунальники одразу викликали поліцію та рятувальників. Ситуація ускладнювалась тим, що Об’єкт розташований поблизу газозаправної станції та ринку Петрівка – у разі вибуху однієї з мін, наслідки могли бути жахливими.

«Сам ГГРП №6, під час ремонту якого й були знайдені військові снаряди, побудований у період з 1960 по 1963 роки. Цього року наша компанія розпочала його реконструкцію задля підвищення пропускної спроможності на 40-50%. У результаті реконструкції “Київгаз” зможе забезпечити газом нові житлові квартали, які будуть будуватися в майбутньому», – повідомили в пресслужбі.

Зазначається, що наразі монтажні роботи у зв’язку зі знахідкою припинені. На місці працює поліція, рятувальники та сапери.

Нагадаємо, в Деснянському районі столиці знайшли снаряди часів Другої світової

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

В Києві на Зоологічній під люком випадково знайшли вибухівку

Відлуння війни: під час ремонту водопроводу на Малиновського знайшли бойовий снаряд