Серед 14 лабораторно діагностованих випадків захворювання на коронавірус є депутат Верховної Ради. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на телеграм-канал МОЗ “Коронавірус_інфо”.

16 березня пресслужба МОЗ повідомила про перші два випадки захворювання на Covid-19, діагностовані в Києві. Один з недужих був 44-річний чоловік, який нещодавно повернувся із Франції.

Сьогодні, 18 березня, МОЗ пояснила, що йдеться про народного депутата. А нардеп Олександр Качура зазначив, що це – Сергій Шахов (входить до депутатської групи “Довіра”).

Цю інформацію, як повідомляє ТСН, також підтвердив сам Шахов:

“Я сьогодні ізольований, займаюся дезінфекцією, з людьми не контактував. Температура знизилася, почуваюся я нормально, сподіваюся, буде все добре. Не знаю, чому навколо цього здійнялася така паніка… – сказав Сергій Шахов. – Сьогодні надійшов дзвінок з клініки і сказали, що швидше за все у вас підтверджується діагноз коронавірус”.

За інформацією МОЗ, пацієнт почувається добре і знаходиться дома, на самоізоляції. Наразі триває епідеміологічне розслідування. У разі погіршення стану пацієнта, його госпіталізують.

Пресслужба Верховної Ради повідомила, що народний депутат Сергій Шахов 16 та 17 березня був відсутній на засіданнях Верховної Ради.

“Повідомляємо, що зараз встановлюються всі особи, які контактували з народним депутатом Сергієм Шаховим, для проведення необхідних тестів. Додатково будуть проведені санітарно-епідеміологічні заходи у тих комітетах, в роботі яких брав участь політик”, – йдеться у повідомленні пресслужби Верховної Ради.

Нагадаємо, 18 березня в Київській області ввели надзвичайний стан.

Бажаєте дізнаватися актуальні новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал.

Читайте також:

Коронавірус: де кияни можуть отримати деззасоби для своїх будинків

Популярні новини зараз

У КНУ ім. Т. Шевченка облаштували місце Тиші у пам'ять про загиблих студентів та курсантів

Неймовірну Великодню інсталяцію з квітів відкрили у Софії Київській

У столиці серйозний скандал через побиття хлопця у школі — дитині довелось робити операцію

Американський благодійник викупив ЖК у Софіївській Борщагівці та вже надав квартири для переселенців

Показати ще

Що відомо про першого в Київській області хворого на коронавірус

Коронавірус: ПЦУ вводить обмеження богослужінь та відвідування храмів