Київ прийматиме марафонський забіг Wizz Air Kyiv City вже десятий рік поспіль. В цьому році марафон триватиме два дні – 5 та 6 жовтня. Тому рух транспорту частиною центральних вулиць столиці буде перекрито. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Фото: Wizz Air Kyiv City Marathon

У суботу 5 жовтня на киян очікує спортивне свято Sport Family Weekend, під час якого спробувати свої сили зможуть старі і малі, без жодних вікових обмежень. Свято спорту відбудеться на території столичного ВДНГ. Цього ж дня відбудуться забіги на дистанцію 4,2 метри та 10 метрів, які стартуватимуть від Софіївської площі.

Марафонські та півмарафонські забіги перенесли на останній день, 6 жовтня. Початок найдовших дистанцій – також з Софіївської площі.  Детальніше про заходи марафону читайте на сайті Wizz Air Kyiv City Marathon.

Заборона в’їзду до центру, зокрема проїзду Володимирському, Михайлівській і Софіївський площі, вулиці Алли Тарасової і Малої Житомирської діятиме від 21.00 години 4 жовтня до 8.00 години 6 жовтня.

Вулиці Трьохсвятительська та Володимирська будуть закриті для транспорту частково:  з 05:00 ранку 5 жовтня до 08:00 ранку 6 жовтня, та з 16:00 до 22:00 6 жовтня.

Як повідомляв портал “Хрещатик.news”, швидкісний трамвай на Борщагівці знову зупинили.

Читайте також:

Uber Shuttle запустив ще один маршрут у Києві

В оновленому парку “Перемога” у ведмедя поцупили бант

В Україні можуть заборонити пакети з пластику