До складу постів входять представники поліції та військовослужбовці Нацгвардії. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу МВС України.

«Правоохоронці перевіряють дотримання кількісних обмежень пасажирських перевезень водіями та перевізниками та наявність необхідних документів. Основна мета заходів – роз’яснювальна. Водіїв попереджають про необхідні заходи безпеки, попереджають про наявність відповідальності за недотримання вимог. Це превентивні заходи, яку проводять особливо з тими суб’єктами, хто надає послуги пасажирських перевезень», – йдеться в повідомленні.

В пресслужбі МВС зазначили, що всього за добу для виконання завдань на постах залучаються 80 гвардійців.

Правоохоронці забезпечені масками та дезінфікуючими засобами. Водії та пасажири ставляться з розумінням до перевірок та незручностей.

За словами правоохоронців, грубих порушень немає.

«Відповідні державні структури працюють у посиленому режимі та організовують максимальну взаємодію і взаємодопомогу для того, аби не допустити поширення коронавірусної інфекції на території держави. Основними напрямками такої спільної роботи є вчасне виявлення контактних осіб та забезпечення їх самоізоляції, вживання заходів щодо обмеження їх спілкування з іншими громадянами», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Ми ввели режим надзвичайної ситуації в Києві: Микола Поворозник

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Карантин: Києвом курсуватимуть автомобілі-гучномовці (відео)

В Києві є перші покарані за порушення правил карантину