Суховантаж ALMA, який прямував з Великобританії на Кубу, зв’язався з MRCC Corsen, Франція, і запросив медичну допомогу для 57-річного моряка, що знаходився у критичному стані. Про це повідомляє благодійна організація “Фонд допомоги морякам “Ассоль” на своїй сторінці у Facebook з посиланням на fleetmon.

«Суховантаж ALMA ((IMO: 9231676, прапор – Мальта) зв’язався з MRCC Corsen, Франція, і запросив медичну допомогу 57-річному українському моряку, що знаходиться в критичному стані. Травма була отримана в рузультаті шторму 2110 UTC 22 листопада в Кельтському морі приблизно в 150 нм на захід від Бреста», – повідомляється на сторінці організації.

Як зазначено в повідомленні, лікарі, доставлені гелікоптером на судно, констатували смерть моряка з невідомих причин. Суховантаж перервало призначений рейс та попрямувало в Брест.

«Команда медпрацівників була доставлена на борт суховантажу гелікоптером, о 01:40 UTC 23 листопада лікарі констатували смерть моряка. Судно перервало рейс з Великобританії на Кубу і попрямувало в Брест. Точна причина смертельного нещасного випадку невідома, це може бути що завгодно, від удару хвилі до падіння або удару будь-яким важким предметом», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, екіпаж потопаючого танкеру біля Одеси врятували (відео)

Читайте також:

Українських моряків, зниклих в Атлантичному океані, вже не шукають

Звільнені моряки поїдуть на реабілітацію та лікування до Латвії