Прокуратура Києва викрила схему розкрадання майже 500 тисяч гривень, виділених на ремонт доріг у Вишгородському районі. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

«За результатами спільної співпраці Київської місцевої прокуратури № 1, Голосіївського УП ГУНП в м. Києві та ГУ СБУ у м. Києві та Київській області повідомлено про підозру директору підрядної організації за фактом сприяння у привласненні представниками сільських рад бюджетних коштів, виділених на проведення поточного ремонту доріг у Вишгородському районі Київської області (ч. 1 ст. 364-1 та ч. 1 ст. 366 КК України)», – йдеться в повідомленні.

Слідчі встановили, що упродовж травня-червня 2019 року чиновники сіл Осещини та Хотянівки, що у Вишгородському районі Київщини, підписали акти приймання виконаних будівельних робіт з директором підрядної організації, що займається ремонтними роботами асфальтних доріг, та перерахували на рахунки товариства бюджетні кошти.

Однак виявилось, що підрядник зазначив неправдиві відомості про фактичний обсяг виконаних робіт та використані матеріали.
Зазначається, що за попередніми даними, сума збитків державі становить близько 500 тис. грн.

Наразі перевіряється причетність інших службових осіб до розкрадання бюджетних коштів.

Нагадаємо, викрито аферу з розкраданням землі під Києвом

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Розкрадання коштів замість благоустрою струмка Віта: заступнику гендиректора Плесо загрожує до 12 років

Столичного інженера підозрюють у розтраті понад 170 тис бюджетних коштів