Розпорядженням Київського міського голови на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації призначено Олександра Густєлєва, який до цього часу очолював комунальну корпорацію «Київавтодор». Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Олександр Олександрович – заслужений будівельник України, дійсний член (академік) Транспортної академії України, дійсний член (академік) Академії будівництва України.

Олександр Олександрович Густєлєв народився 6 вересня 1971 року у містечку Зимогір’я Слов’яносербського району Луганської області.

Має повну вищу освіту – Харківський автомобільно-дорожній інститут (спеціальність – Автомобілі та автомобільне господарство), Харківський національний автомобільно-дорожній університет (спеціальність – Автомобільні дороги та аеродроми).

З 1990 до 2005 року пройшов трудовий шлях від слюсаря механозбірних робіт ІІр. цеху МС-1 Харківського заводу тракторних самохідних шасі (ХЗТСШ) до начальника Служби автомобільних доріг;

З 2007 року працював начальником ПС ШРБУ комунальної корпорації «Київавтодор»;

З 2011 до 2013 року – голова правління дорожнього підприємства ПАТ «Черкаський асфальтобетонний завод»;

З 2014 до 2015 року – заступник генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор», яку очолив у квітні 2015 року.

Олександр Олександрович автор та співавтор низки наукових робіт, у тому числі 1 монографії, 4 патентів на винахід (корисна модель), статей у науково-технічних збірниках «Автомобільні дороги і дорожнє будівництво» і «Дороги і мости», матеріалах польського дорожнього конгресу (proceedings 1 st polish road congress «Better road-better life»), матеріалах міжнародних науково-технічних конференцій.

Нагадаємо, Уряд призначив виконувача обов`язків Голови НАЗК

Читайте також:

Конституційний суд перевірить право президента призначати голову КМДА

Зеленський призначив нового голову Київської ОДА: що відомо про Олексія Чернишова

Популярні новини зараз

Поліцейський забезпечував супровід автівкам, що здійснювали вивезення незаконно-зрубаної деревини з Чорнобиля

Столичні першокласники не розуміють 40% почутого на уроках — дослідження «Спільномова»

У столиці відбудеться Фестиваль української писанки, планують встановити світовий рекорд з писанкарства — МКІП

Ректора КНУ ім. Т.Шевченка підозрюють у розкраданні коштів — створено петицію з вимогою звільнити та притягнути до відповідальності

Показати ще