На вулиці Здолбунівській у Дарницькому районі столиці облаштують зону для риболовлі. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу КМДА.

«На території озера Буревісник-Корольок на вул. Здолбунівській у Дарницькому районі Києва облаштують зону для рибної ловлі з об’єктами спортивно-рекреаційного призначення. Реалізація проєкту планується за рахунок інвестора. Проведення інвестиційного конкурсу передбачено розпорядженням КМДА № 1016», – йдеться на сайті КМДА.

• Орієнтовна площа зони відпочинку становитиме 2,1 га.

• На території облаштують містки для рибалки, альтанки, встановлять біотуалети, дитячі та спортивні майданчики з вуличними тренажерами.

• Проєкт не передбачає капітального будівництва та влаштування фундаментів, спорудження огорож та інших заборонених законодавством об’єктів.

• Реалізація проєкту спрямована на благоустрій територій та забезпечення вільного доступу відпочивальників, а також на популяризацію здорового способу життя та спорту серед мешканців столиці.

Повідомляється, що замовником реалізації проєкту за об’єктом із залучення інвестицій визначено комунальне підприємство «Плесо». Розробку орієнтовних техніко-економічних показників та можливих передпроєктних пропозицій, покладено на КП «Київське інвестиційне агентство».

Нагадаємо, на місці колишнього трамвайного депо хочуть зробити новий Парк мрії із озером Котиків

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Чудове місце відпочинку біля озер: на Троєщині відкрили парк з водними об’єктами (фото)

На Йорданському озері, що на Оболоні, висадили водяні лілії