На столичному залізничному вокзалі люди стоять у довжелезних чергах у касу аби купити білет за готівку. Про це повідомляє сайт “Хрещатик.news” з посиланням на блогера Олександра Рудоманова у Facebook.

Блогер виклав світлину, на якій видно кілометрові черги до каси та підписав: “Черга в касу на вокзальній. При цьому черги на автомати немає, і в середині мало людей. Тобто це суто ті, хто хоче за кеш купити квиток або не знає, що можна розраховуватися карткою/телефоном”.

Фото: Олександр Рудоманов/ Facebook

Рудоманов наголосив, що черг до автоматів немає, так само порожньо і в середині вокзалу. Блогера здивувало, що люди обирають простояти кілька годин у черзі, замість того, щоб скористатися іншим способом, наприклад, терміналом або карткою.

Втім, не усі користувачі соцмережі погодилися з блогером:

“А як людині в кінці черги з торбами зрозуміти, що автомати вільні? пертися дивитися, потім вертатися назад у чергу? це риторичне питання, питання організації перевезень”.

“Там треба як в Макдональдзі людину, яка буде обслуговувати чергу, особливо інформацією, що є автомати, які здачі не дають, і є турнікети, які з карткою пейпас пропускають”.

“Я розумію позицію тих, хто каже про пейпас, і сам маю навіть і стару картку і банківські безконтактні. Але ж оплата проїзду це тільки наслідок. На чотиримільйонне місто один вокзал і одна станція метро з маленьким касовим залом і лише трьома ескалаторами. За таких умов будь-яка проблема буде призводити до черги”.

Нагадаємо, У Києві бензовоз зіштовхнувся із маршруткою та загорівся, людей терміново евакуювали (фото)

Читайте також:

Сусанін з Ізраїлю: один з хасидів намагався перейти кордон через болото (відео)

Рейди щодня: у Києві поліцейські шукають порушників карантину

Мешканці рятували один одного: під Києвом палав 13-й поверх багатоповерхівки (відео)