У Вишгородському районі Київської області кілька учениць поскаржилися на погане самопочуття під час уроку в школі. До цього двоє хлопців принесли до класу пляшечки з невідомою речовиною.

Правоохоронці встановлюють обставини, за яких учням стало зле під час уроків, повідомила пресслужба Київської області, на яку посилається “Великий Київ”.

“Сьогодні близько 15 :40 двоє восьмикласників знайшли на сміттєзвалищі пляшечки з рідиною та принесли їх до класу. Хлопці вирішили перелити рідину в інший посуд, однак частина речовини з різким запахом спирту розлилася на парту. Через деякий час вісім учениць відчули слабкість. Восьмикласниці звернулися до шкільної медсестри, яка викликала швидку медичну допомогу“, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чотирьох дівчат медсестра одразу відпустила додому, а решту – після огляду лікарів. Життю та здоров’ю учнів нічого не загрожує.

За попередньою інформацією, “невідомою речовиною з різким запахом” є антисептик. Утім, фахівцям ще доведеться встановити її походження.