На Київщині за напад на поліцейських оголошено про підозру двом жителькам міста Буча. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу поліції Київщини.

«Обох нападниць працівники поліції затримали в порядку ст. 208 КПК України, наразі вони знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання. Правопорушницями виявилися молоді жінки, віком 31-го та 36 років», – йдеться в повідомленні.

В пресслужбі поліції повідомили, що у місті Буча, під Києвом екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль ВАЗ-2107 за порушення правил дорожнього руху. Водій з явними ознаками сп’яніння жодним чином не хотів спілкуватися з правоохоронцями і проходити тест на вміст алкоголю.

Потім з автівки вийшли дві агресивно налаштовані пасажирки напідпитку, які перешкоджали роботі правоохоронців, на законні вимоги поліції жодних чином не реагували.

Розлючені жінки накинулись на поліцейських, почали зривати з них захисні медичні маски. Втихомирити сп’янілих жінок правоохоронцям вдалося, одягнувши на них кайданки.

«За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Слідчі поліції за процесуальним керівництвом Ірпінської прокуратури оголосили жінкам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення», – повідомили в пресслужбі.

Розбійницям загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

«Правоохоронці звернулись до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт. Триває слідство.

Відносно водія, що керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння складено адміністративний протокол за ст.130 КУпАП, а також ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів)», – йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, кіберполіція викрила киянку у розсилці фейків про мінування різних об’єктів (фото)

Популярні новини зараз

Автобус впав у прірву на Київщині – є загиблі, на місці ДТП працює поліція

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

На Фастівщині попрощаються із загиблим командиром Андрієм Невгодом

Вибухнув котел, господарі отримали опіки — поліція Київщини встановлює обставини

Показати ще

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Поліція під Києвом врятувала чоловіка, якого жінка тримала в ямі

Дама з лопатою: в Солом`янському парку жінка посеред дня крала тюльпани (відео)