В понеділок, 3 січня, в селищі Святопетрівське Київської області на території одного із недобудованих житлових комплексів з другого поверху будинку випав 10-річний хлопчик.

Про це повідомляє “Київ Медіа”.

Повідомлення про інцидент надійшло в поліцію близько 16.00, на місці працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Вишневе) Бучанського районного управління поліції.

Поліцейські встановили, що напередодні компанія із п’яти неповнолітніх дітей вирішили прогулятися на території будівельного майданчику у приміщенні недобудованого будинку.

«10-річний хлопець перебуваючи на другому поверсі через вентеляційний отвір впав на бетонну поверхню першого поверху. Дитину у свідомості негайно госпіталізували до НДСЛ «Охматдит» міста Києва. На щастя неповнолітній хлопець не постраждав, на даний час його життю та здоров’ю нічого не загрожує» — вказано в повідомленні.

Правоохоронці склали адміністративні матеріали стосовно батьків дитини за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн.).