Кандидата в народні депутати від “Опозиційної платформи За життя” Анастасію Петренко обсипали борошном активісти. Сталося все під час візиту громадської діячки до Краматорська на Донеччині.

Про це Петренко розповіла в Instagram.

“Радикали спробували принизити мене кандидата в народні депутати від “Опозиційною платформи За життя” в окрузі 45 (Авдіївка). Обсипали борошном, знущалися й намагалися всіляко зганьбити”, пише Петренко.

Інцидент трапився 30 червня біля будівлі місцевого суду. Там розглядалася апеляція щодо законності передвиборчої реклами кандидата ОПЗЖ Юрія Солода зі слоганом “Відновимо відносини з Росією повернемо мир на Донбас”.

Петренко повідомила, що подала на кривдників заяву до поліції.

“Якщо ви захотіли пропіаритися на моєму імені, у вас цього не вийде. Я не зійду з дистанції, я буду йти до Верховної Ради, буду допомагати людям, буду продовжувати робити добрі справи, адже я вірю в Господа Бога. У мене є кому за мене заступитися, адже правда на моєму боці. Я – за мир! Я патріот своєї країни! Я вірю в Україну!” заявила кандидат нардепи.

На Сумщині жорстоко побили кандидата в народні депутати Артема Семеніхіна. Напад стався о першій ночі 27 червня. Постраждалий опинився в реанімації. Стан його важкий. Припускають, що замовником нападу міг бути один із опонентів Семеніхіна народний депутат “Волі народу” Ігор Молоток.