Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав хабаря з підприємця за “пільгові” умови оренди. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

“Служба безпеки України спільно з ГСУ Нацполіції пiд процесуальним керiвництвом Офiсу генерального прокурора викрила на хабарництві начальника одного з мiжрайонних управлiнь водного господарства Басейнового управлiння середнього Днiпра Державного агенства водних ресурсiв Украïни.

Правоохоронці встановили, що посадовець Дячук В. М. намагався стягнути хабар з комерсанта за сприяння в укладанні договору оренди водосховища, яке є власністю управління, за заниженою ціною”, – йдеться в повідомленні.

Затримали посадовця-хабарника на гарячому – пiд час отримання неправомiрноï вигоди вiд директора приватного підприємства за пiдписану на “пільгових” умовах угоду на 5 років про ведення рибного господарства на водосховищi площею майже 58 гектарів.

Зазначається, що правоохоронці затримали хабарника, наразі вирішується питання про повідомлення йому підозри за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, ДСР спіймало чиновника з Антимонопольного комітету на хабарі у 4 млн

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

На Київщині посадовця Державного гемологічного центру викрили на хабарі

5 тисяч доларів за вступ: високопосадовця ліцею Богуна затримали на хабарі (фото, відео)