Відтепер клієнти, які прийшли отримати завчасно оплачену посилку, можуть не заходити у відділення Нової пошти, – адміністратор на вулиці сам підійде до них, проведе ідентифікацію та видасть посилку. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу «Нової пошти».

В компанії додали, що швидко оплатити посилку також можна безпосередньо на вулиці за допомогою мобільного додатку «Нової пошти».

Представник компанії Олександр Бульба розповів, що адміністратори допомагають під час карантинних обмежень не створювати черги в приміщенні пошти, а швидко отримувати клієнтам свої посилки.

«У зв’язку з посиленими карантинними заходами ми обмежуємо кількість клієнтів, які можуть знаходитися всередині відділення і просимо їх чекати на вулиці. У пікові години можуть створюватися черги, що, звичайно, не подобається нашим клієнтам. Вони хочуть прийти і швидко отримати свою посилку. Для цього ми ввели посаду адміністратора, який буде видавати оплачені посилки клієнтам безпосередньо на вулиці», – говорить Олександр Бульба, СЕО Нової пошти.

Наразі клієнтів на вулиці обслуговують майже 500 адміністраторів відділень «Нової пошти» по всій Україні, які мають необхідні засоби самозахисту.

«В залежності від кількості клієнтів цю функцію виконують один або два співробітника. Адміністратори працюють на вулиці при температурі від +10С та при сприятливих погодних умовах. Обслуговування клієнтів на вулиці триває протягом усього робочого дня. В адміністраторів, як і у всіх інших співробітників, є засоби індивідуального захисту — маски, рукавички та антисептик», – зазначили в компанії.

В пресслужбі компанії зазначили, що при виборі відділень, в яких запроваджували посаду адміністратора, «Нова пошта» керувалася обігом відділення, кількістю працівників у відділенні, а також відсотком відправлень на видачу.

Нагадаємо, Укрпошта запустила нову послугу міжнародної експрес-доставки EMS

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Під час карантину ліки дозволили доставляти поштою

Без випускних та з табелями поштою: яким буде завершення шкільного року