У Міністерстві внутрішніх справ розповіли про результати токсикологічної експертизи тіла народного депутата Антона Полякова, якого знайшли мертвим 8 жовтня в Києві.

Про це повідомив речник МВС Артем Шевченко в ефірі телеканалу “Україна 24”, пишуть “Коментарі”.

За його словами, дані експертизи говорять про те, що крім дози алкоголю в крові Полякова виявили метадон. Шевченко підкреслив, що невідомо, коли саме речовина потрапила в організм померлого і як це могло безпосередньо вплинути на його смерть, так як для цього потрібні більш глибокі дослідження.

Зараз слідство розглядає дві версії – або це був злочинний характер смерті, або природний. Тобто, Поляков міг сам прийняти метадон, який став можливою причиною смерті або ж його отруїли.

Нагадаємо, що вранці 8 жовтня в Дніпровському районі української столиці знайшли мертвим депутата Верховної Ради України від групи “За Майбутнє” Антона Полякова, поліція вже розслідує обставини його смерті. Т їло політика виявили в Дніпровському районі вночі 8 жовтня, йому стало погано в машині таксі по дорозі. Лікарі швидкої допомоги намагалися реанімувати Полякова, проте констатували смерть.