Київський міський голова Віталій Кличко відвідав урочисте відкриття найбільшої школи в Україні – СЗШ №42 в Деснянському районі столиці. Відеопривітання з нагоди Дня знань 1 вересня він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

«Вітаю школярів, їх батьків та педагогів з початком нового навчального року! В такий день особливо приємно презентувати такі навчальні заклади, як школа, що ми сьогодні відкрили в Києві. Найкраща і найсучасніша!

🙂
», – написав він.

https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/videos/2563057530419489/

До початку навчального року школу повністю перебудували коштом міського бюджету: замість старої 2-поверхової будівлі звели нову – в 4-ри поверхи, облаштували найсучасніші класи і допоміжні приміщення, встановили енергоефективне обладнання і LED-освітлення.

За словами Кличка, тепер СЗШ №42 – найсучасніша школа в Україні. Вона має три спортзали, басейн, актовий та танцювальний зали, бібліотеку, медичний блок, їдальню, музей, тир, ігрові та спальні кімнати для молодших класів, стадіон, спортивний та ігровий майданчики, майданчик для вивчення правил дорожнього руху.

Класи облаштовані інтерактивними екранами, системами для вивчення іноземних мов, комп’ютерами.

Школа розрахована на 36 класів.

Фото: kiev.klichko.org

Відео: Facebook/Віталій Кличко