Маленькі кияни зможуть провести осінні канікули в «Казковому трамвайчику».

Комунальне підприємство «Київпастранс», Департамент транспортної інфраструктури КМДА та Національна бібліотека України для дітей запрошують всіх охочих провести осінні канікули разом із «Казковим трамвайчиком». Про це повідомляє прес-служба «Київпастранс».

З 31 жовтня по 4 листопада 2019 року для дітлахів від 3-х до 10-ти років розроблена насичена та цікава програма: майстер-класи, різноманітні ігри, вистави. Вхід для всіх бажаючих вільний, тільки трамвайчик може возити не більш 25 дітей одночасно, тому на екскурсію треба записатися заздалегідь.

«Казкові читання триватимуть з 31 жовтня по 4 листопада з 11.00 до 13.00. Участь зможуть взяти всі юні читачі віком від 3 до 10 років. «Казковий трамвайчик» чекатиме на гостів на зупинці трамваю біля виходу зі станції метро «Контрактова площа» на Подолі.

Програма «Казкового трамвайчика» на осінніх канікулах буде дуже насиченою: книжкові новинки, голосні читання, вікторини, майстер-класи, настільні ігри та інші забавки. Нудно не буде нікому!

«Виховати в дитині любов до книг і до читання – завдання кожного з батьків. А КП «Київпастранс» прагне допомогти їм в цьому. Ось і цієї осені ми хочемо зробити шкільні канікули для дітей більш цікавими та пізнавальними. Впевнений, що таке дозвілля Ваша дитина ще довго не забуде!» – зазначив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Як повідомляв портал “Хрещатик.news”, у Києві закладена Алея пам’яті киян – загиблих героїв АТО/ООС.

Читайте також:

Чи готовий Київ перейти на електронний квиток?

Освітлення столиці модернізують на чверть