Майбутній нардеп від партії “Опозиційна платформа-За життя” Олег Волошин засумнівався у загибелі чотирьох українських морських піхотинців від обстрілів з боку російського окупанта. Про це він заявив у вечірньому ефірі пов’язаного з кумом президента РФ Віктором Медведчуком телеканалі “112. Україна” 7 серпня.

“Можна як завгодно відноситься до інформації з того боку лінії фронту, але як мінімум перевірити інформацію, що це сталося в 4 кілометрах, за даними сепаратистів, від лінії розмежування, потрібно. Тому що є питання.

…Іноді кількість снарядів, що опускаються з боку Збройних сил України навіть більша, ніж кількість снарядів, випущених сепаратистами.

Неодноктрано стикалися з ситуаціями коли і самостріли, і необережне поводження зі зброєю і нестатутні відносини, в результаті яких гинули наші військовослужбовці, списувалися на військові дії. Давайте з цим розберемося”, – заявив Волошин.

Олег Волошин пройшов до парламенту 30-м у списку “ОПЗЖ”. За даними газети “Голос України” працює на ТОВ ТРК “112-TV”.

6 серпня в результаті обстрілів бойовиків загинули 4 українських військових. Встановлено, що вогонь окупанти вели з напрямку населеного пункту Українське, застосувавши при цьому ручний протитанковий гранатомет. Зеленський закликав лідерів країн “нормандської четвірки” негайно провести зустріч. Крім того, 7 серпня він провів з цього приводу телефонну розмову з президентом РФ Путіним.