Рештки людського тіла ніяк не пов’язані зі вбивством, це ампутовані ноги чоловіка, які в лікарні віддали дружині, а вона просто не знала, що з ними робити. Про це повідомляє сайт “Хрещатик.news” з посиланням на APnews.

За словами жінки, після операції їй просто віддали ноги чоловіка у мішку. Жінка була настільки розгублена, що навіть втратила свідомість. За її словами, вона “відчувала тепло від ніг на своїх плечах “, коли несла мішок.

Головний лікар Новобугської лікарні прокоментував цей випадок так: “Якщо виникає така ситуація, ви йдете до завідуючого відділенням або до керівника установи. А ви собі на плечі ті ноги поклали, навіщо?”.

Головний лікар пояснив, що міський центр утилізації розікрали, а реконструкції дуже дорога.

“Про утилізацію: наш заклад підіймав це питання вже 15 років, звернулися до депутатів. Центр утилізації був, але його благополучно місцеві жителі розікрали, залізо викрали і здали на металобрухт. І центр досі стоїть в руїнах. Відновити його не дешево: сама установка кілька років тому коштувала ніж 300 000 гривень. А її потрібно ще встановити та отримати ліцензію. Це не так все просто. Утилізація — задоволення дуже дороге”.

Виявляється, ампутовані ноги можна було захоронити на кладовищі й цим питанням займаються відповідні люди.

Нагадаємо, Проткнуло відбійником: біля аеропорту Бориспіль сталася моторошна ДТП (відео)

Читайте також:

Поперед Батьки точно не треба в пекло лізти: Арахамія про заяву Лукашенка (відео)

Київ без сміття: цими вихідними в столиці пройдуть осінні толоки (локації)

У Києві на COVID-19 захворіла новонароджена дитина