Мер столиці додав, що це може призвести до перебоїв з наданням комунпослуг для мешканців столиці. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

«На жаль, через обмежувальні заходи, люди та підприємства зіштовхнулися з фінансовими проблемами. І це вплинуло також на рівень розрахунків за комунальні послуги. Сьогодні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги сягає майже 6 млрд гривень. Це – дуже велика сума. Хочу наголосити, що тенденція до зменшення рівня сплати може призвести до перебоїв із наданням комунальних послуг. Нагадаю, що термін дії знижки в 10 відсотків тепер подовжений до 30 числа кожного місяця», – сказав Кличко.

Мер наголосив, що гроші, отримані від киян за комунальні послуги, йдуть на закупівлю газу, реконструкцію застарілих теплотрас, які необхідно ремонтувати до початку нового опалювального сезону. А також на зарплату десятків тисяч тепловиків.

Він нагадав, що сплатити всі комунальні послуги кияни можуть онлайн через «Центр комунального сервісу».

«Також створена сторінка у Facebook, де в приватних повідомленнях можна зв’язатися з фахівцями центру та отримати консультацію щодо надання житлово-комунальних послуг. Консультації надають і на «гарячій лінії» «Центру комунального сервісу». Додатково відкрили 10 стаціонарних номерів телефонів – відповідно в кожному районі міста», – підкреслив Віталій Кличко.

Нагадаємо, 30 квітня відбувся брифінг Кличка (наживо)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Кличко планує запросити в заступники Жанну Немцову?

Кличко оприлюднив план послаблення обмежень: що відкриють в Києві в першу чергу