Саме туди, після огляду, необхідних щеплень та лікування, переводять тварин, які прибувають до муніципальних ветклінік із Херсонщини. За ці вихідні вдалося прилаштувати в родини майже 30 тварин — звільнились місця для трьох десятків інших чотирилапих, яким фахівці зможуть надати допомогу. Про це йдеться в дописі Тимчасового притулку для тварин “Виставковий центр”.

— Цими вихідними до столичних ветлікарень прибули перші пацієнти з Херсонської області. Тварини прибувають до ветеринарних клінік, де проходять огляд та отримують щеплення, після чого їх передають до Тимчасового притулку для тварин, де кияни можуть з ними познайомитись та забрати когось до дому. Кількість місць в притулку та клініках обмежена і ми фізично не можемо прийняти всіх. Але завдяки вашій активності і допомозі волонтерів за минулі вихідні вдалося прилаштувати в родини майже 30 тварин. А це означає, що звільнились місця для трьох десятків інших чотирилапих, яким ми зможемо надати допомогу. Тому адопція – наш головний пріоритет. В той же час на Херсонщині працює команда ветеринарних лікарів зі всієї України, серед яких є і представник КП КМЛВМ. Він разом з колегами рятує життя тварин, не дивлячись на постійні ворожі обстріли.

Працівники підприємства надають допомогу тваринам, що були евакуйовані з Херсонської області після підриву окупантами дамби Каховської ГЕС. Зокрема, можна отримати таку допомогу:
  • лікування тварин, надання ветеринарної допомоги;
  • перетримка та пошук нових господарів;
  • вакцинація

Для отримання допомоги звертайтесь за телефоном: +380 (97) 563 92 79.

Відповідно за ці вихідні вдалося прилаштувати в родини декілька десятків тварин, а це значить, що звільнились місця інших чотирилапих, яким фахівці зможуть надати допомогу. Небайдужих киян просять попіклуватись про тваринок.

Познайомитись із тваринами та забрати когось додому можна у тимчасовому притулку для тварин за адресою: вулиця Академіка Глушкова, 1, 16-й павільйон, тимчасовий притулок для тварин «Виставковий центр». Попередній запис: (093-540-12-18) з 10:00 до 17:00.