Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця відреагував на брехню російського представника Васілія Небензі під час засідання Радбезу. Дипломат зауважив, що слухати росіянина – один з його найжахливіших обов’язків.

Про це повідомляє “24 канал”.

Після засідання Радбезу ООН Сергій Кислиця опублікував відповідний допис у своєму твітері. У росіян істерика через допис українського дипломата.

Сергій Кислиця зазначив, що найгіршим його обов’язком є слухати виступи Васілія Небензі. До слова, дипломат переконаний, що місце російського постпреда – в пеклі.

До допису Кислиця додав фото у футболці з надписом “пішов ти, Путін” і показав відповідний жест. У дописі постпред України зазначив, що напад на Україну не залишив йому дипломатичних варіантів.

“Слухати посланця Путлера в Радбезі ООН, як і сьогодні, — один із найжахливіших моїх обов’язків. Навіть знаючи, що його місце в пеклі вічне, сьогоднішній терористичний напад Путлера на Україну не залишає мені дипломатичних варіантів. У пеклі буде “плач і скрегіт зубів”, але не буде покаяння”,
– написав Кислиця.