Народний депутат, голова Комітету у справах ветеранів та осіб з інвалідністю Олександр Третьяков очолив ТОП-5 найбільш продуктивних народних депутатів України, обраних в 2014 році по одномандатних округах Києва. Про це повідомляє Комітет виборців України.

Продуктивність визначалася як співвідношення між кількістю зареєстрованих законопроектів та прийнятих.

Серед ТОП 5:

1. Олександр Третьяков (ОВО №219)

Політик став автором 84 проектів законів, 34 із яких або 40% стали законами. Більшість прийнятих законів стосувалися державної підтримки військовослужбовців та членів їх сімей. Третьяков є Головою Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів та осіб з інвалідністю.

2. Дмитро Андрієвський (ОВО №222)

Продуктивність роботи 19%. Політик подав 78 проектів законів, 15 із яких було прийнято. Андрієвський – перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

3. Євген Рибчинський (ОВО №211)

Продуктивність роботи 19%. Політик подав 129 проектів законів, 24 із яких було прийнято. Рибчинський – Заступник голови Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів та осіб з інвалідністю.

4. Віталій Сташук (ОВО №212)

Продуктивність роботи 16%. Політик подав 73 проекти законів, 12 із яких було прийнято. Сташук – Секретар Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

5. Володимир Ар’єв (ОВО №218)

За майже п’ять років роботи політик зареєстрував 36 проектів законів, із яких 5 було прийнято. Таким чином показник продуктивності склав 14%. Ар’єв член Комітету Верховної Ради України у закордонних справах.

Популярні новини зараз

На залізничному вокзалі Білої Церкви дитина залізла на вагон — її уразило струмом, забрали до реанімації

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Жінка в одному з підвалів Києва відшукала змію у відрі, однак рятувальники, що приїхали на місце дуже здивувались знахідці

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ зустрівся з МВГ, яка за останній час знищила ракету Х-101 та "шахед"

Показати ще

Показник у 9% прийнятих законів у Леоніда Ємця, 8% – у В’ячеслава Константиновського, 7% – у Віктора Чумака, 5% – у Андрія Білецького, по 4% – у Олександра Супруненка і Юрія Левченка, по 3% – у Борислава Берези і Андрія Іллєнка.