У Києві 2-річна дівчинка жила в нелюдських умовах у квартирі, що більше нагадує смітник.

Як зазначається, правоохоронці відвідали сім’ю, що проживає на вулиці Прирічній. Помешкання виявилось у жахливому стані. Крім дитини і її матері, в приміщенні проживають ще троє дорослих, а також собака і шість котів. Про це повідомляє прес-служба поліції.

“Коли ми зайшли в будинок, були вражені антисанітарним станом та смородом. У кімнатах і на кухні був безлад, купи непотрібних речей, мотлох, їжа в холодильнику була зіпсована. Крім того, в квартирі був виснажений пес і шість кішок”, – розповіла інспектор сектора ювенальної превенції відділу превенції Оболонського управління поліції Людмила Зайцева.

Правоохоронці забрали дитину у горе-матері та дали їй час, щоб прибрати помешкання. Після цього співробітники соціальних служб прийдуть з перевіркою. Якщо все буде в порядку, дівчинку повернуть додому.

Дніпровські правоохоронці прибули на анонімний виклик про насильство над дітьми. У зазначеному помешканні знайшли 8-річного хлопчика з зав’язаними очима, прикутого ланцюгом до дивану та обмотаного скотчем.