28 червня в Україні буде День Конституції. З цієї нагоди у Києві відбудеться багато цікавих заходів.

Цьогоріч свято припадає на п’ятницю. Очікується довгий вікенд – три дня. І в кожен вихідний буде якась подія. Програму підготував Информатор.

На Майдані Незалежності (навколо стели) з 24 червня до 20 серпня буде виставковий проект “Століття незламних”.

Ще 20 червня відкрилася фотовиставка в Національному історико-архітектурному музеї “Київська фортеця”, яка буде працювати до 2 липня.

26 червня відбудеться святкова концертна програма “Моя держава – вільна Україна”. Вона пройде в приміщенні Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків.

З 26 по 30 червня пройдуть покази науково-пізнавальних фільмів “Історія прав людини”, “Молодь за права людини” в дитячих спеціалізованих кінотеатрах “Старт”, “Факел”, “Луч”.

27 червня в Голосіївському парку культури та відпочинку імені Рильського проведуть легкоатлетичний пробіг “Україна – моя рідна країна”.

Також 27 червня готують культурно-мистецький проект “Україна – це ми!”. Це буде біля будівлі Печерської районної держадміністрації на вулиці Омеляновича-Павленка, 15.

28 червня відбудеться церемонія покладання квітів до пам’ятника гетьману Пилипу Орлику. Квіти покладуть і до пам’ятників іншим історичним діячам України у всіх районах міста.

У Центральному парку культури і відпочинку, біля Арки дружби народів, 28 червня буде патріотичний захід “Перемога нескорених”.

У центральних міських і районних бібліотеках стартував цикл заходів, спрямованих на поширення знань про конституціоналізм, формування правової культури, роз’яснення стратегічного курсу держави на вступ України в ЄС і Організацію Північноатлантичного договору. Заходи триватимуть до 30 червня.

Також цього місяця проходить виставка архівних документів “До Дня Конституції України” в читальному залі Державного архіву Києва.

Цьогоріч відпочинок у Закарпатті для родини обійдеться близько 10 тис. грн. Так, у туристичному селі Поляна орендувати сільську садибу коштує від 400 грн на добу.

Популярні новини зараз

У Києві прощаються із українським письменником та видавцем Дмитром Капрановим

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

Обурився, що розірвала стосунки та почала зустрічатись з іншим — в Києві затримано чоловіка, що спалив двері колишній

Вакарчук присвятив пісню кримським татарам

Показати ще