Міністр заявив, що рух громадського транспорту: міських тролейбусів, метро, автобусів, планують поступово відновити у другій половини травня. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на «Суспільне».

Криклій пояснив, що повне відновлення транспортного сполучення залежатиме від стабілізації епідеміологічної ситуації не тільки в Україні, але й у світі.

“Рух громадського транспорту ми почнемо відновлювати з другої половини травня. Щодо авіа, то вже за тиждень будуть спецрейси для повернення громадян. Повернення регулярних пасажироперевезень залежатиме не лише від ситуації в Україні, але й у всьому світі. Внутрішня авіація запускатиметься в першу чергу. Це орієнтовно червень. Міжнародні рейси відновляться пізніше, адже на популярних напрямках зараз ще вирує вірус і вони ще не відкриваються для зовнішнього світу та іноземних громадян”, – розповів Криклій.

За словами посадовця, відновлювати рух громадського транспорту у містах будуть поступово. За умови обов’язкового дотримання соціальної дистанції, обмеженням кількості людей у вагонах, тотальним масковим режимом і температурним скринінгом.

Нагадаємо, Денис Шмигаль заявив, що громадській транспорт до 11 травня точно не запустять.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

В Києві збільшили кількість спецтранспорту на найбільш навантажених маршрутах

Кличко розповів, коли запрацює столичне метро (відео)