Кондитерська корпорація Roshen, яка контролюється попереднім президентом Петром Порошенком, запустила виробництво на бісквітному комплексі у Борисполі.

Про це свідчить інофрмація на упаковці продукції Roshen, яка продається у фірмовій мережі, пише LIGA.net

На упаковці вказано, що продукція вироблена бісквітним комплексом Roshen, розташованому по вул. Привокзальній міста Борисполя.

Офіційно про запуск фабрики в Roshen не повідомляли.

На запит видання у Roshen відповіли, що зараз підприємство на етапі запуску виробництва, перша партія товару з нових потужностей надійшла в продаж кілька місяців тому.

“Зараз на фабриці працює понад 100 осіб. Протягом двох років планується збільшення штату до 500 співробітників. При виході комплексу на повну потужність загальна чисельність співробітників повинна досягти 1 100 осіб”, – заявил в компанії.

На бісквітному комплексі в Борисполі працює дві лінії: лінія по виробництву крекеру Hi Day потужністю близько 1 т печива на годину та лінія, на якій виробляють печиво “Есмеральда” з новим смаком і печиво Karolina.

Вихід фабрики на повну потужність запланована до кінця 2020 року.

У прес-службі корпорації заявили, що продукцію з Бориспільського бісквітного комплексу будуть поставлятис в усі країни, де присутня Roshen.