У зв`язку з першим, зареєстрованим у Білорусі випадком захворювання на коронавірус, у Міжнародному аеропорту «Київ-Жуляни» імені Ігоря Сікорського, проводять скрінінг температури тіла у пасажирів, які прибувають з Білорусі. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на ТСН.

Як зазначається в повідомленні, заміряти температуру у пасажирів з Білорусі в аеропорту «Київ-Жуляни» почали 27 лютого.

Так, у четвер, всіх пасажирів літака, який прибув до Києва з Мінська, випускали з борту лише після виміру температури тіла дистанційним термометром.

Як стало відомо, 27 лютого Міністерство охорони здоров’я Білорусі на офіційному сайті підтвердило перший випадок виявлення захворювання на коронавірус в країні.

Згідно даних Міністерства, вірус виявили під час тестів у студента з Ірану, який нещодавно повернувся до Білорусі зі столиці Азербайджану міста Баку.

«У Білорусі зареєстрований перший завезений випадок коронавируса.

Повідомляємо що 27 лютого тести, проведені в Республіканському науково практичному центрі епідеміології та мікробіології показали наявність коронавируса 2019 nCoV у одного зі студентів з Ірану.

При лабораторному типування 27 лютого був виявлений вірус у одного з громадян Ірану, який прибув рейсом з Баку 22 лютого. Пацієнт і контактували з ним особи, поміщені в закриті бокси в Мінській інфекційної лікарні. Молода людина відчуває себе задовільно», – зазначили у пресслужбі МОЗ Білорусі.

Нагадаємо, Фейк про 5 українців із коронавірусом розіслали з іноземного сервісу: СБУ

Читайте також:

Коронавірус: стали відомі результати тестування людей в обсервації у Нових Санжарах

МОЗ створило для українців мультфільм про коронавірус (відео)