Київською місцевою прокуратурою №6 повідомлено про підозру колишньому директору «Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України» («Жовтневий палац» – ред.) у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364-1 КК України. Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва.

Слідство встановило, що між підприємством ФПУ “Міжнародний центр культури і мистецтв профспілок України”, в особі директора та однією з організацій укладено договір оренди приміщень, загальна площа яких, відповідно до договору, становить 941 кв.м.

Однак, як виявилось, фактична площа орендованих приміщень, згідно з актом перевірки та плану БТІ, складає понад 1400 кв.м.
Зазначається, що за висновками Київського науково-дослідницького інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, внаслідок протиправних дій ексдиректора, Міжнародний центр недоотримав платежів на суму понад 500 тис. гривень.

Наразі колишньому посадовцю повідомлено про підозру за фактом зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права, що спричинило тяжкі наслідки.

Слідство триває. За вчинене зловживання службовим становищем ексдиректору «Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України» загрожує до шести років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, Депутата облради з подільниками затримали через вимагання грошей, насильство та викрадення людей

Читайте також:

Ексначальника головного слідчого управління ГПУ Щербину затримали на хабарі

Секретарку Держслужби морського та річкового транспорту України спіймали на хабарі

У столиці викрили мережу борделів, які створив колишній міліціонер (відео)