Міський голова української столиці Віталій Кличко офіційно звільнив заступника голови Київської міської державної адміністрації Олександра Густелєва, який йде за власним бажанням.

Про це, як пишуть “Коментарі”, стало відомо із відповідного документа на сайті КМДА.

Густелєв йде зі своєї посади за власним бажанням з 1 грудня 2021 року, Кличко офіційно підписав це розпорядження про звільнення. Саме він був відповідальним за будівництво Подільсько-Воскресенського мосту.

Нагадаємо, що раніше Кличко повідомив про те, що звільнив Густелєва через затягування робіт із завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

“Ще одне важливе питання, яке хвилює всіх киян і мене як мера. Сьогодні без попередження заїхав подивитися, що відбувається на Подільсько-Воскресенському мостовому переході. А там, скажу прямо, мало що відбувається. Хоча регулярно чую запевнення профільного заступника, що міст у Наприкінці року поїде. Але обіцянки залишаються обіцянками, а нам потрібний результат”, – зазначив Кличко.

Він наголосив, що все необхідне для завершення робіт на мосту було забезпечено.

Кличко також призначив найближчим часом нараду відповідальних фахівців транспортного департаменту, представників підрядника та всіх інших, хто залучений до запуску об’єкту.