Мер Києва Віталій Кличко у столичній мерії зустрівся з киянами-призерами Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо та нагородив спортсменів і їх тренерів.

Про це пише “Ilikenews”.

П’ятеро спортсменів-киян, які вибороли з 3 по 6 місця, та 7 тренерів, отримали грошову винагороду. А двоє бронзових призерів – також і відзнаку Київського міського голови “Знаки Пошани”.

Віталій Кличко подякував спортсменам за нову сторінку в історії олімпійського руху, в яку назавжди вписані їхні імена. Та зауважив, що олімпйці ще раз продемонстрували, що, не зважаючи на труднощі, кияни та українці – завжди серед найкращих.

Віталій Кличко також відзначив блискучий виступ і українських паралімпійців. Та зазначив, що і кияни-паралімпійці отримають від міської влади грошову винагороду.

“Ще раз дякую за вашу відданість спорту і силу волі! Бажаю вам миру, здоров’я та оптимізму, завжди блискучої форми та нових яскравих перемог!” – звернувся до спортсменів Віталій Кличко.
“19 медалей – це, справді, гарний виступ наших олімпійців. Ми пишаємося їхніми досягненнями. Дуже важливо гідно оцінювати працю спортсменів. І я хотів би подякувати Віталію Кличку за сьогоднішню зустріч і за високу оцінку заслуг наших спортсменів”, – сказав президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, який також взяв участь у зустрічі.