Керівник Офісу президента 42-річний Андрій Богдан 2224 серпня відпочивав у місті Сен-Тропе на півдні Франції. Прибув туди на весілля юриста 32-річного Андрія Довбенка. Журналісти програми “Наші гроші з Денисом Бігусом” називають його “смотрящим” за Мін’юстом. Мовляв, впливає на кадрові призначення.

Довбенко одружився з юристкою Ганною Огренчук. Та входить до комісії з правової реформи при президентові.

На триденному святкуванні був і забудовник Андрій Вавриш. Він раніше презентував проект перенесення Офісу президента в Український дім.

У мережі з’явилося відео, на якому Богдан на День Незалежності у супроводі дівчат із шампанським співає гімн України. Зняте в тамтешньому ресторані “Ла Опера”.

“Парахоботіки, узбагойтесь, написав керівник Андрій Богдан 26 серпня у “Фейс­буку”. У вільний від роботи час куди хочу, туди іду. Хоч на весілля в Сан-Тропе. Хоч на фронт. Принципово не красти. Але цього вам не зрозуміти”.

Андрій Богдан очолив Адміністрацію президента Володимира Зеленського у травні. Коли її перейменували, з 25 червня став керівником Офісу президента. Доти був адвокатом бізнесмена Ігоря Коломойського.