Будівельний гіпермаркет Епіцентр мав закритися на карантин, як і всі інші магазини, що не торгують продуктами, ліками та засобами гігієни. Проте знайшов спосіб обійти обмеження. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на 5 канал.

Попри те, що через карантинні обмеження продавати товари для будівництва заборонено, “Епіцентр” працює. Бо тимчасово розширив асортимент і виклав на полиці маски-респіратори та антисептики. Тобто формально гіпермаркет має право працювати – тут продають засоби гігієни та індивідуального захисту. Але разом з ними й товари господарського призначення, а також будівельні матеріали. Самі ж маски та санітайзери коштують тут недешево.

На вході в “Епіцентр” відвідувачі можуть пройти температурний скринінг, проте – за бажанням, бо охопити всіх покупців два контролери фізично не можуть через велику їх кількість. Саме з цієї ж причини дотримуватись соціальної дистанції у гіпермаркеті неможливо.

Нагадаємо, що не тільки великим будівельним мережам карантин не завада: Микола Тищенко також годує VIP-клієнтів в ресторані Велюр.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Карантин для всіх: Олег Ляшко замурував вхід до ресторану Миколи Тищенка (відео)

Метро відкриють останнім: Уряд оприлюднив детальний план виходу з карантину

Про заборони та послаблення карантину для киян: брифінг Кличка (наживо)