Кандидат в депутати Дмитро Кисилевський, якого партія “Слуга народу” висунула в Дніпрі на 24 окрузі, оприлюднив заяву свого штабу, адресовану опонентам, щодо можливих зловживань.

“На Дніпропетровщині ми бачимо випадки як легкого маскування під бренд “Слуга народу”, так і пряме використання символіки партії кандидатами, яких партія не висувала. Крім того, висуваються кандидати, прізвище яких співзвучне з прізвищем президента. Ми хочемо попередити, що наш виборчий штаб проводить постійний моніторинг передвиборчої активності всіх кандидатів в окрузі, і буде оперативно реагувати на будь-які порушення законодавства”, – заявив кандидат в депутати.

Дмитро Кисилевський також зазначив, що відповідальністю за шарлатанство в ході виборчої кампанії може бути як адміністративна, так і кримінальна.

“Ми робимо перше і останнє попередження. Шарлатани будуть зніматися з реєстрації. Окремо нагадаю, що згідно 157 статті Кримінального кодексу, перешкоджання вільному та об’єктивному волевиявленню виборців карається позбавленням волі на строк до 7 років”, – повідомив Дмитро Кисилевський.

Виборчий округ N24 включає Індустріальний і Самарський райони міста Дніпро.