21 вересня Україні вдалося повернути з полону рф 215 осіб. Відео з довгоочікуваним і зворушливим моментом оприлюднили у СБУ. На унікальних кадрах показані найперші та найщиріші емоції українських захисників на рідній землі.

Про це пише Realist.online.

Так, було звільнено 108 бійців полку “Азов” та інших формувань Нацгвардії, а також військовослужбовців Сухопутних і Військово-Морських сил, тероборони ЗСУ, Державної прикордонної служби, Нацполіції, працівників СБУ, Держспецслужби транспорту, Державної митної служби.

“Ця подія розчулила всю Україну. Багато людей працювали над тим, щоб наші Герої нарешті повернулись додому. Це без перебільшення – історичний момент. І ми будемо битися далі, поки не звільнимо кожного, хто досі перебуває в полоні, та не відвоюємо останній клаптик нашої землі!”, – наголосили у СБУ.

Серед звільнених – командир “Азова”, Герой України Денис Прокопенко (“Редіс”), Сергій Волинський (“Волина”), виконувач обов’язків командира 36-ї окремої бригади морської піхоти, Святослав Паламар (“Азов”), Олег Хоменко (“Азов”), Денис Шлега з Нацгвардії України, Герой України Євгеній Бова, командувач 1-го окремого батальйону морської піхоти. Також повернулася Катерина Поліщук (“Пташка”) та інші.